Krijg gratis antwoord op jouw assessment-vraag én een cadeau op de koop toe!

Of je nou al meerdere assessments achter de rug hebt, of dat je nog een ‘groentje’ bent op dat gebied. Of assessments je nou heel gemakkelijk afgaan, of dat je er nachten van wakker ligt… … er is waarschijnlijk niet 1 vraag waar ik je niet mee kan helpen! En nu krijg je náást antwoord op je vraag ook nog een bonus cadeau: Veel vragen kom ik natuurlijk in de dagelijkse praktijk tegen, maar ik weet niet welke vraag jou bezighoudt! 
Voor mij, én voor jou is het belangrijk dat mijn artikelen aansluiten bij de vragen die jij hebt. Anders hoef ik hier al die moeite niet voor te doen 😉 Daarom een heel eenvoudige vraag in dit artikel aan jou:

Wat is jouw assessment-vraag?

> > Klik hier om jouw assessmentvraag te stellen > > Dat kan gaan over het belang van bepaalde onderdelen, de manier van voorbereiden, wat je bij bepaalde onderdelen kunt verwachten, wat de voorspellende waarde is van het assessment, een verklaring van jouw eerdere ervaringen, etc. etc. Schroom niet om je vragen te stellen: het creëert namelijk een win-win-win situatie:

  1. Jij krijgt een direct antwoord op je vraag
  2. Daarmee helpen we samen ook anderen!
  3. Als blijk van mijn dank voor je vragen stuur ik jou een bonus!

Bonus: Competentie-Inspiratie! Voor velen is het moeilijk om heel persoonlijk en specifiek hun eigen competenties te benoemen. Vaak blijf je dan in vrij algemene termen hangen als perfectionistisch, leergierig, teamplayer. Wat precíes maakt dat je die termen noemt is voor iedereen verschillend. In deze lijst van 222+ eigenschappen doe je inspiratie op waarmee je de meer algemene termen persoonlijker én specifieker kunt maken! Stel dus vraag in het reactieveld hieronder én krijg de Competentie-inspiratie als bonus cadeau!