Experimenteren met je faalangst. Aflevering 3!
04 maart 2021 
0 min. leestijd

Experimenteren met je faalangst. Aflevering 3!

 

In de vorige blog hadden we het over experimenteren, weet je nog? Maar wat bedoel ik daar nou precies mee? Je bent niet de enige, als je dat niet direct begrepen hebt. In deze video leg ik het verder uit.

Als je nog meer wilt weten over hoe je zo’n experiment nou aan moet pakken kun je hier klikken om naar het artikel met de uitleg te gaan.
Daar heb ik het uitgebreid over wat voor stappen je kunt nemen om je eigen experiment uit te voeren.

Overigens: Ik heb voor mezelf ook experiment bedacht.  In de montage van bovenstaand filmpje heb ik namelijk heel veel extra uren moeten besteden, want tjongejongejonge wat viel ik m’n dochter veel in de rede! Iedere keer dat ze heel fijn en rustig wilde uitleggen wat ze niet goed begreep aan die experimenten, begon ik al weer te ratelen!

Dat herkennen anderen dan misschien weer meer: je denkt al precies te weten wat er komt, en gaat daar op verder. Gelukkig houdt m’n dochter veel van me (en ik van haar) maar een flinke por had ik wel verdiend;-)) Het heeft minder te maken met faalangst: maar hier valt voor mij nog wel wat te leren!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen