Oefenen door Toneel

In oktober is het zover! 

Dan gaat de Toneel Oefen Club van start. De TOC.

Huh?

Ja. Je kunt zo wakker liggen van een moeilijk gesprek dat je moet gaan voeren. Hoe pak ik het aan. Hoe zorg ik ervoor dat ik het zo zeg dat die ander niet meteen gaat steigeren? Of hoe pak ik het aan dat ik eruit haal wat ik wil, en niet achteraf moet afdruipen of m'n boodschap niet helder heb overgekregen?

Of je ligt wakker van een moeilijk gesprek dat je juist overviel en dat je dan in de nacht nog eens dunnetjes over doet. En nog eens. Dát had ik moeten zeggen, zó had ik het moeten aanpakken!


In je werk of privé kom je dit soort gesprekken vaak zat tegen, en je slaat je er wel doorheen, dapper als je bent. Maar je bent niet echt blij met de uitkomsten. Als het kon ging je die gesprekken liever uit de weg!

In de Toneel Oefen Club gaan we onderzoeken en ontdekken:

  1. Wat jij in huis hebt om die gesprekken echt Heel. Veel. Gemakkelijker. te voeren.
  2. Hoe je zelfs expert wordt in dit soort gesprekken, je draait je hand er niet voor om en ze gaan je veel meer opleveren (in plaats van slapeloze nachten)
  3. En eenmaal expert ga je er zelfs plezier in krijgen!

Wil je op de hoogte blijven, of meer informatie? Stuur me dan een email, dan houd ik je op de hoogte!

Over de schrijver
Reactie plaatsen